Varför den nästa väskan kunde gömma sig i ditt hus

Alla älskar en korgväska-men vad kommer efter det? (Det är nästan svårt att föreställa mig, jag vet.) Vi älskar alla att förkroppsligar den fridfullt franska flickestilen, då och då, och det finns egentligen inget bättre sätt att transportera dig själv till Sydfrankrig än med en stråkorg hängde över din arm (bortsett från att faktiskt åka dit, menar jag). Heck, jag bär alltid min hela tiden.
 


Men i andan att prova nya saker ser jag på andra ställen för min nästa hängsmycke. En klassisk koppling? En pålitlig toto? En över-axel satchel? Medan dessa är alla användbara alternativ för att lagra (eller missplacera, om du är något som jag) mina nycklar och alltid kommer att ha en plats i min garderob, den här gången kommer de bara inte att göra. I stället riktar jag min uppmärksamhet närmare hemma-hemma, för att vara exakt. Bara vilka överraskningar och läckerheter sitter i min lägenhet som vi talar och väntar på att upptäckas och utförs i dagens ljus? En stålverktygslåda kan göra tricket eller en tekanna med ett bambuhandtag - en gåva från mormor (som bara råkar vara mycket Gucci, jag kan lägga till). Sjuk på den trötta gamla hinken väskan? Jag med. Handla det för trumman, snälla-en faktisk hink. Det är en handväska i tunga-i-kind som säkert kommer att få dig fotograferad under New York Fashion Week för din ursprungliga (och därutöver) gatan stil. Alla dessa saker är egentligen bara greppinnehavare - och i ett ögonblick när Demna Gvasalia kan skicka en bilspegel nedåt på banan vid Balenciaga och kalla den en koppling eller avsluta varje Vetements-look med en fiskar-stil nätpåse , säkert kan jag motivera att ge nya liv till några ovanliga, undervärderade hushållsartiklar.

Kanske är en verktygslåda inte det mest praktiska valet för alla tillfällen, men hitta mig en mode som fungerar i varje scenario. (Jag väntar.) Fram till dess vet du och jag båda att det här stycket kommer att bli långt mer liv på min arm än under min kökshandfat. Och om du undrar vad som passar inuti, låt mig bara berätta: en iPhone X, ChapStick, ett tuggummi, nycklar, en anteckningsblock och penna, hårklipp och en plånbok - med så mycket utrymme att spara. Berätta för mig det är inte så intressantare än alla designer minaudières.

nyhetsflicka.blogg.se

Dela några mode nyheter

RSS 2.0